PNRAS

Rezultate selecție experți PNRAS

ANUNȚ SELECȚIE EXPERȚI PNRAS

Școala Gimnazială Mătăsaru organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, la Școala Gimnazială Mătăsaru și Structura Școala Gimnazială Poroinica în cadrul proiectului PNRAS  F-PNRAS-1-2022-0718 cu titlul “Învățăm, perseverăm, NU ABANDONĂM!”


Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar (PNRAS)
 – inițiat de Ministerul Educației – face parte din cadrul Proiectului Național de Reformă „România Educată”, cu finanțare PNRR, în valoare de 543 milioane euro – componenta PNRR nerambursabilă.

Școala Gimnazială Mătăsaru se regasește pe lista unităților de învățământ selectate în runda 1 din cadrul Schemei de granturi din Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar (PNRAS), finanțat prin Planul Național pentru Redresare și Reziliență.

Școala  Gimnazială  Mătăsaru din Comuna Mătăsaru, Județul Dâmbovița, anunță lansarea proiectului Învățăm, perseverăm, NU ABANDONĂM!,din cadrul Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar(PNRAS), finanțat prin Componenta 15 – Educație a Planului Național pentru Redresare și Reziliențăîn România – Runda I, instituit prin Ministerul Educației în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița. Acesta se va derula pe o perioadă de 3 ani școlari și este cuprins în cadrul Proiectului Național de Reformă „România Educată” ce a fost aprobat de Comisia Europeană pentru finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Valoarea totală a proiectului:870,301.00 lei (fără TVA)

Finanțarea va fi folosită în cei trei ani de implementare pentru: Programe de tipul ore remediale în grup, evaluarea dificultăților de învățare, sprijin colegial între elevi, planuri individuale pentru învățare, cercuri școlare, activități outdoor, terapie prin artă, coaching, susținerea colaborării cu părinții, activități de dezvoltare a climatului pozitiv în școală, excursii, festivaluri, activități culturale comunitare, sportive, educație ecologică, educație pentru sănătate.

Obiectivele proiectului:

-îmbunătățirea situației școlare;

-prevenirea abandonului școlar;

-dezvoltarea relației elevi-părinți-școală-comunitate.

Codul proiectului: F-PNRAS-1-2022-0718

Proiectul are două componente principale care vin în sprijinul elevilor din unitatea noastră de învățământ, respectiv activități de prevenire și intervenție a abandonului școlar precum și digitalizarea procesului educațional prin dotarea cu echipamente și software a două clase inteligente.

Date de contact:Telefon: 0345.505216 , E-mail: matasaru@scolidb.ro

Adresa:Str. Principală, nr. 26, Comuna Mătăsaru, Jud. Dâmbovița

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE”

https://mfe.gov.ro/pnrr

/https://www.facebook.com/PNRROficial